Categories: Novosti 2021

by Ponta Lopud

Share

Categories: Novosti 2021

by Ponta Lopud

Share

Uz kreativne susrete filmskih profesionalaca i zaljubljenika u  filmsku umjetnost te jedinstvena gourmet iskustva i druženja u opuštenoj atmosferi otoka Lopuda prvi Ponta Lopud Festival donosi i ekskluzivne filmske projekcije na jedinstvenim lokacijama pod zvijezdama.

Naime, upravo su večernji sati tijekom festivala, osim za uživanje u ponudi otočkih restorana, rezervirani za filmske projekcije filmova Pawela Pawlikowskog na ekskluzivnim lokacijama ‘pod zvijezdama’ na otoku. Na program su filmovi “Hladni Rat“ (Cold War, 2018.) koji će biti prikazan unutar zidina lopudskog franjevačkog samostana i “Moje ljeto ljubavi“ (My Summer of Love, 2004.) na lopudskoj plaži LaBaya ispred najpoznatijeg otočkog hotela RMH Lafodia Sea Resort. Posljednjeg dana, na plaži hotela RMH Lafodia Sea Resort, na programu je projekcija filma braće Dardenne “La Promesse” po izboru samog Pawlikowskog.

Ulaz na filmske projekcije kao i ostale dijelove programa koji su najavljeni kao otvoreni za javnost je besplatan, a tijekom održavanja Ponta Lopud Festivala bit će organiziran i poseban brodski prijevoz iz Dubrovnika na Lopud i u povratku s Lopuda u Dubrovnik.

Rezervacije ulaznica za filmske projekcije, te informacije o brodskim transferima bit će dostupne na web stranici www.pontalopud.hr od 18. lipnja.

Foto: Lopud 1483/Igor Zacharov