Categories: Novosti 2021

by Ponta Lopud

Share

Categories: Novosti 2021

by Ponta Lopud

Share

OBAVIJEST (29.6.2o21., 15:00):  SVE FILMSKE PROJEKCIJE SU POPUNJENE, ULAZNICE VIŠE NISU DOSTUPNE! INFORMACIJE O EVENTUALNIM DODATNIM KARTAMA ZA BRODSKE TRANSFERE ZA POSJET RESTORANIMA U SKLOPU PONTA LOPUD GOURMET PROGRAMA BIT ĆE OBJAVLJENE USKORO. ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU I STRPLJENJU!

### IZVORNA VIJEST ###

Preuzmite besplatne ulaznice za projekcije filmova i događanja te brodski transfer Ponta Lopud festivala

Tijekom Ponta Lopud festivala bit će organizirane tri filmske projekcije pod vedrim nebom na atraktivnim otočkim lokacijama te niz drugih događaja poput posebne gourmet ponude u lokalnim restoranima, razgleda samostana Gospe od Špilice odnosno projekta Lopud 1483 te posjet legendarnom Umjetničkom paviljonu Your Black Horizont.

 

FILMSKE PROJEKCIJE

Ulaz na filmske projekcije kao i ostale događaje na festivalskom programu, a koji su najavljeni kao otvoreni za javnost, je besplatan no VAŽNO je unaprijed preuzeti besplatnu ulaznicu za odabrani događaj. Ulaznice se rezerviraju i izdaju posredstvom platforme Entrio na www.pontalopud.hr , rubrika ULAZNICE.

Prva filmska večer, petak 2.7.2021., 21.30h, projekcija filma ‘Hladni rat’, Pawel Pawlikowsky

Lokacija: Franjevački samostan Lopud 1483

REZERVIRAJTE ULAZNICU

Druga filmska večer, subota 3.7.2021., 21.30, projekcija filma ‘Moje ljeto ljubavi’, Pawel Pawlikowsky

Lokacija: La Baja Beach, hotel RMH Lafodia Sea Resort

REZERVIRAJTE ULAZNICU

Treća filmska večer, nedjelja 4.7.2021., 21.30h, projekcija filma ‘La Promesse’ braće Dardenne (klasik po izboru Pawela Pawlikowskog)

Lokacija: La Baja Beach, hotel RMH Lafodia Sea Resort

REZERVIRAJTE ULAZNICU

 

LOPUD 1483

Zahvaljujući partnerstvu Ponta Lopud Festivala s Lopud 1483, nedavno obnovljenim renesansnim franjevačkim samostanom Gospe od Špilice, za određeni broj posjetitelja bit će organiziran i posjet i razgled samostana i pripadajućih vrtova koje je – tijekom godina – detaljno i s ljubavlju obnovila poznata umjetnička vizionarka, Francesca Thyssen-Bornemisza. Posjetitelji će imati priliku vidjeti i umjetničku zbirku iz zaklade obitelji Thyssen-Bornemisza.

PREUZMITE ULAZNICU za obilazak Lopud 1483: 

                                          Subota 3.7.2021.                                        Nedjelja 4.7.2021.

 

UMJETNIČKI PAVILJON – YOUR BLACK HORIZONT

Tijekom festivalskih večeri za posjetitelje će biti otvoren i svjetski poznati Umjetnički paviljon Your Black Horizon, autora Olafura Eliassona i Davida Adjayea postavljen u središtu otoka, također na inicijativu Francesce Thyssen-Bornemisza.

Za ulazak u Umjetnički paviljon nije potrebna prethodno preuzeti ulaznicu. Ulaz je slobodan.

 

PONTA LOPUD GOURMET

U suradnji s lokalnom zajednicom tijekom Ponta Lopud Festivala odabrani otočki restorani, pripremili su posebnu gourmet ponudu. Vlasnici i kuhari restorana pripremili su festivalske menije po promotivnim cijenama. Za ulazak u restorane nije potrebna posebna ulaznica no potrebno je prethodno preuzeti kartu za brod, ovisno o danu na koji ćete posjetiti otok: petak 2.7.2021., subotu 3.7.2021. ili nedjelja 4.7.2021.. Posjetitelji koji već imaju svoju ulaznicu za filmsku projekciju ne trebaju posebnu kartu za brod ukoliko su je već odabrali prilikom preuzimanje ulaznice za projekciju! Ne zaboravite unaprijed rezervirati svoje mjesto u restoranu, a kontakte i ponudu restorana potražite na ovom linku.

 

BRODSKI TRANSFERI

Brodski transfer organiziran je za sve posjetitelje Ponta Lopud Festivala u petak 2.7., subotu 3.7. i nedjelju 4.7. s polaskom iz Gruža za Lopud u 18 sati i u povratku s Lopuda prema Gružu u 23.30 sati. Putovanje je organizirano brodom Argosy. Transfer traje šezdesetak minuta, a brod polazi iz luke Gruž (veliki mol). Karte za brod preuzimaju se na www.pontalopud.hr, u rubrici ULAZNICE. Putovanje brodom bez unaprijed preuzete ulaznice NIJE moguć. Napominjemo kako oni koji već imaju ulaznicu za filmsku projekciju nakon večere ne trebaju posebnu ulaznicu za brod ukoliko su kartu za brod odabrali uz ulaznicu za projekciju!

PREUZMITE KARTE ZA BROD:

                                            Petak 2.7.2021.                                           Subota 3.7.2021.                                        Nedjelja 4.7.2021.

 

Važne napomene:

  • Obavezna je rezervacija ulaznica i brodskog transfera putem pontalopud.hr, rubrika ULAZNICE;
  • Za rezervaciju stolova u lopudskim restoranima te informacije o ponudi i kontakte restorana posjetite pontalopud.hr, rubrike PROGRAM i GOURMET PONUDA:
  • Broj mjesta na projekcijama i na brodu je ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera
  • U slučaju lošeg vremena ili više sile organizator zadržava pravo promjene ili otkazivanja dijela programa, informacije će na vrijeme biti objavljene na pontalopud.hr .