Categories: Novosti 2021

by Ponta Lopud

Share

Categories: Novosti 2021

by Ponta Lopud

Share

OBAVIJEST (29.6.2o21., 15:00):  SVE FILMSKE PROJEKCIJE SU POPUNJENE, ULAZNICE VIŠE NISU DOSTUPNE! INFORMACIJE O EVENTUALNIM DODATNIM KARTAMA ZA BRODSKE TRANSFERE ZA POSJET RESTORANIMA U SKLOPU PONTA LOPUD GOURMET PROGRAMA BIT ĆE OBJAVLJENE USKORO. ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU I STRPLJENJU!

### IZVORNA VIJEST ###

Brodom Argosy do Lopuda na Ponta Lopud Festival (i natrag)

Brodski transfer organiziran je za sve posjetitelje Ponta Lopud Festivala u petak 2.7., subotu 3.7. i nedjelju 4.7. s polaskom iz Gruža za Lopud u 18 sati i u povratku s Lopuda prema Gružu u 23.30 sati. Putovanje je organizirano brodom Argosy.

Transfer brodom u jednom pravcu traje šezdesetak minuta, a brod polazi s velikog mola u luci Gruž.

Posjetitelji koji imaju važeću ulaznicu za filmske projekcije i organizirani posjet Lopud 1483 ne trebaju dodatnu ulaznicu za brodski prijevoz!

Brodski prijevoz organiziran je i za posjetitelje Gourmet programa Ponta Lopud Festivala, koji su rezervirali svoje mjesto u jednom od lopudskih restorana koji sudjeluju u programu festivala. Posjetitelji koji odlaze uživati u ponudi lopudskih restorana kartu za brod preuzimaju po danima posjeta:

  petak 2.7.2021.                              subota 3.7.2021.                                 nedjelja 4.7.2021.

Putovanje brodom kao i posjet događanjima na programu Ponta Lopud festivala bez unaprijed preuzete ulaznice NIJE moguć.

 

Važne napomene:

  • Obavezna je rezervacija ulaznica i brodskog transfera putem pontalopud.hr, rubrika ULAZNICE;
  • Za rezervaciju stolova u lopudskim restoranima te informacije o ponudi i kontakte restorana posjetite pontalopud.hr, rubrike PROGRAM i GOURMET PONUDA:
  • Broj mjesta na projekcijama i na brodu je ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera
  • U slučaju lošeg vremena ili više sile organizator zadržava pravo promjene ili otkazivanja dijela programa, informacije će na vrijeme biti objavljene na pontalopud.hr .