Categories: Novosti 2022

by Ponta Lopud

Share

Categories: Novosti 2022

by Ponta Lopud

Share

Za vrijeme posjeta neponovljivom otoku Lopudu idealan odabir smještaja je RMH Lopud Lafodia, Resort & Wellness hotel, izvrstan spoj elegancije, diskretnog luksuza i prirode. Jedinstvena arhitektura hotela okružena kristalno plavim morem i savršenom prirodom otoka djeluju inspirirajuće na sve posjetitelje. Idealan odmor započinje u jednoj od 156 elegantnih soba s balkonima i predivnim pogledom, koje su raspoređene u dva krila hotela, ili pak u njegovom zasebnom dijelu, Lazure Luxury Residence, gdje se nalazi sedam ultra-luksuznih apartmana u mirisnom mediteranskom vrtu hotela, s predsjedničkim apartmanom s dvije smještajne jedinice te deluxe i superior apartmanima uz pripadajuće prostrane zasebne terase s kojih se pruža nezaboravan pogled na jadransko plavetnilo i lopudsku uvalu. Za one koji žele potpunu privatnost preporučujemo prekrasnu Vilu Benesa, originalnu vlastelinsku rezidenciju iz 16. stoljeća. Mediteranska vila, koja je pomno restaurirana kako bi se sačuvala originalnost i arhitektura prostora, proteže se na dva kata i na ukupno 230 m2 unutarnjeg prostora i 500 m2 privatnog vrta. S četiri smještajne jedinice, svaka sa svojom kupaonicom, ova je vila idealan izbor za ugodno uživanje na Lopudu s obitelji i prijateljima.

Ove godine hotel je predstavio novouređene luksuzne apartmane, RHM Experience Suites: Cinema, Fitness Sound, Wellness i Garden, koji se ističu pomno odabranim tematskim detaljima poput ogromnih TV ekrana, Technogym kinesis opreme, mixer & music opreme, wellness detaljima ili pak privatnim vrtom s vanjskim jaccuzijem i visećom mrežom za opuštanje u prirodi. Svi ti posebni elementi raspoređeni su u ovim modernim, tematskim smještajnim jedinicama, kako bi i tijekom odmora gosti nastavili uživati u svojim navikama i strastveno se bavili svojim hobijima. Naša preporuka je odabir posebnog tematskog luksuznog Cinema apartmana, opremljenog najudobnijim foteljama, modernim velikim TV ekranima i sofisticiranim ozvučenjem, te predstavlja idealan izbor za sve ljubitelje filma i posjetitelje filmskih festivala.

Odmor u ovom luksuznom hotelu bit će potpun uz doživljaj biranih tretmana u Waterhill SPA centru. Izvrsna gourmet ponuda uz brojne specijalitete pripremljene od lokalnih namirnica nudi se u brojnim restoranima hotela, od kojih se ističe restoran Dalmar s ponudom hrvatske kuhinje s mediteranskim i internacionalnim utjecajem, te restoran Scarlet, gdje se mogu kušati jela živopisne talijanske kuhinje. La Baja restoran, smješten na predivnoj hotelskoj plaži, najpopularnije je mjesto tijekom dana ili u večernjim satima, gdje gosti provode vrijeme uz probrane mediteranske delicije, miris mora i šum valova. Neponovljiva priroda otoka, diskretan i profinjen luksuz te ljubazno osoblje hotela jamstvo su idealnog odmora u RMH Lopud Lafodia, Resort & Wellness hotelu, koji pripada talijanskoj hotelskoj grupaciji Rosaria Marazzi.

 

Za vrijeme Ponta Lopud festivala uživajte u luksuznom RMH Lopud Lafodia, Resort & Wellness hotelu, koji svim posjetiteljima festivala nudi 25% popusta na smještaj uz promotivni kod: CAMP-PONTALOPUD. Vašu rezervaciju možete napraviti odmah na linku OVDJE ili putem email adrese reservation.lafodia@rmh-hotels.com. Dobro došli!

 

Veliko hvala RMH Lopud Lafodia, Resort & Wellness hotelu, našem partnerskom rezidencijalnom hotelu, koji je uz Ponta Lopud već drugu godinu zaredom. Posebno zahvaljujemo vlasnici Alessandri Severi i ljubaznom osoblju hotela na pomoći u pripremi i održavanju Ponta Lopud Festivala.