Categories: Novosti 2022

by Ponta Lopud

Share

Categories: Novosti 2022

by Ponta Lopud

Share

Članovi Ponta Lopud Kluba dobivaju i razne pogodnosti koje uključuju personalizirane usluge, popust na ulaznice, pristup ekskluzivnim događanjima, posebne uvjete smještaja u festivalskom hotelu i brojne druge pogodnosti namijenjene samo članovima kluba.

Članstvo se može ostvariti osobno u svoje ime, ali može biti i poklon dragoj osobi ili u čast bliskoj osobi, dok donacije mogu glasiti na ime ili ostati anonimne.

Neizmjerno smo zahvalni svim članovima kluba koji su prepoznali ideju Ponta Lopud festivala i našu želju da zajedno stvaramo najljepše kulturne priče na otoku Lopudu. Zajedno s članovima kluba, našim donatorima i sponzorima, podižemo kreativne granice mladih talenata i pričamo potpuno nove priče koje nestrpljivo čeka publika širom svijeta.

Posebno smo zahvalni našim ovogodišnjim članovima, koji su nam poklonili povjerenje i u Ponta Lopud festivalu prepoznali snažnog pokretača prosperiteta otoka Lopuda.

PATRON DONATOR PARTNER PRIJATELJ
MAUREEN & VICTOR DODIG TIANA MITROVIĆ & BORIS POPOVIĆ REBECA & DAN HERMAN ANTONIO ZANINOVIĆ
TOTO BERGAMO ROSSI MIROSLAV LEKO ROMANA VLAHUTIN & VLADO AZINOVIĆ
ANONIMNI DONATOR JAMES & SILVANA CANDON

 

Inauguracija ovogodišnjeg Ponta Lopud Kluba održat će se u četvrtak 23. lipnja 2022. s početkom u 19.00 sati na terasi Dalmar hotela RMH Lopud Lafodia, Resort & Wellness.

Dobro nam došli!

Ako želite postati član Ponta Lopud Kluba sve informacije možete pronaći na poveznici OVDJE.