Ponta Lopud („mi“, „mi“ ili „naši“) upravlja web stranicom https://pontalopud.hr/ („usluga“). Ova stranica vas informira o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem osobnih podataka pri korištenju naše usluge i izborima koji su povezani s tim podacima. Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge prihvaćate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Ako nije drugačije određeno u ovim Pravilima o privatnosti, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uvjetima i odredbama, dostupno s https://pontalopud.hr/.

1. Prikupljanje i uporaba informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

1.1 Vrste prikupljenih podataka

1.1.1 Osobni podaci. Tijekom korištenja naše usluge, možemo od vas tražiti da nam date određene osobne podatke pomoću kojih vas možemo kontaktirati ili identificirati (“Osobni podaci”). Osobno, podaci koji se mogu identificirati mogu obuhvaćati, ali nisu ograničeni na:

 • Email adresa
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresa, država, pokrajina, poštanski broj, grad
 • Kolačići i podaci o upotrebi

1.1.2 Podaci o upotrebi. Također možemo prikupljati podatke o načinu pristupa i upotrebi usluge („Podaci o korištenju“). Ovi podaci o korištenju mogu sadržavati podatke poput adrese internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrstu preglednika, verziju preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

1.1.3 Podaci za praćenje i kolačići. Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našem servisu i čuvanje određenih podataka. Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se u vaš preglednik šalju s web mjesta i pohranjuju se na vašem uređaju. Korištene su i tehnologije praćenja: маяle, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Možete uputiti preglednik da odbija sve kolačiće ili naznačiti kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge. Primjeri kolačića koje koristimo: Kolačići sesija. Za rad naše usluge koristimo sesijske kolačiće. Kolačići s preferencijama koristimo kako bismo zapamtili vaše postavke i razne postavke. Sigurnosni kolačići. Sigurnosne kolačiće koristimo u sigurnosne svrhe.

1.2 Upotreba podataka

Ponta Lopud prikupljene podatke koristi u različite svrhe:

 • Za pružanje i održavanje usluge
 • Da bismo vas obavijestili o promjenama u našoj Usluzi
 • Da bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše Usluge kada to odlučite
 • Kako bi pružili brigu i podršku kupcima
 • Da bismo pružili analizu ili vrijedne informacije kako bismo poboljšali uslugu
 • Za praćenje korištenja usluge
 • Za otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema

2. Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, provincije, države ili druge državne nadležnosti u kojima se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti. Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti podatke, imajte na umu da podatke, uključujući Osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i tamo obrađujemo. Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon čega podnesete takve podatke predstavlja vaš pristanak na taj prijenos. Bota Palace morat će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurali da se s vašim podacima postupa na siguran način i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da se prijenos osobnih podataka neće odvijati u neku organizaciju ili zemlju, osim ako ne postoji odgovarajuća kontrola, uključujući sigurnost vaših podataka podaci i drugi osobni podaci.

3. Otkrivanje podataka

3.1 Zakonski zahtjevi. Ponta Lopud može otkriti svoje osobne podatke u dobroj vjeri da je takva akcija potrebna kako bi:

 • U skladu s zakonskom obvezom
 • Za zaštitu i obranu prava ili imovine Ponta Lopud
 • Za sprječavanje ili istragu mogućih nedjela u vezi s Uslugom
 • Za zaštitu osobne sigurnosti korisnika Usluge ili javnosti
 • Za zaštitu od pravne odgovornosti

4. Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

5. Davatelji usluga

Možemo zaposliti treće strane tvrtke i pojedince da bi olakšali našu uslugu (“pružatelji usluga”), pružili uslugu u naše ime, vršili usluge povezane s uslugom ili nam pomogli u analizi kako se naša usluga koristi. Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih zadataka u naše ime i obvezne su ih ne otkrivati ili koristiti u druge svrhe.

5.1 Google Analytics. Možemo koristiti davatelje usluga treće strane za nadgledanje i analizu upotrebe naše usluge. Google Analytics usluga je web analitike koju nudi Google koja prati i prijavljuje promet na web mjestu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s ostalim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personaliziranje oglasa vlastite oglašivačke mreže. Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na Usluzi učinite dostupnom Google Analytics instaliranjem dodatka preglednika za isključivanje usluge Google Analytics. Dodatak sprječava da Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) dijeli informacije s Google Analyticsom o aktivnosti posjeta. Da biste saznali više o Googleovim pravilima o privatnosti, posjetite internetsku stranicu Google Privacy and Terms.

6. Poveznice na druge stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge web stranice koje mi ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti svake web stranice koju posjetite. Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje treće strane ili usluge trećih strana.

7. Privatnost djece

Naša se služba ne obraća nikome mlađem od 18 godina (“djeca”). Mi svjesno ne prikupljamo osobne podatke od osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da su nam Vaša djeca pružila osobne podatke, molimo kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo od djece prikupljali osobne podatke bez ovjere roditeljskog pristanka, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

8. Izmjene ovih pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije nego što promjene postanu na snazi i ažuriramo “datum stupanja na snagu” na vrhu ove politike o privatnosti. Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ovu Politiku o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti na snazi su kad su objavljene na ovoj stranici.

9. Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, obratite nam se:

E-poštom: info@pontalopud.hr

Telefonom: +385 91 2244215