Dragi prijatelji,

iza nas su dva uspješna festivalska izdanja, a želja da Lopud postane jedinstvena lokacija na kojoj će se odvijati susreti renomiranih umjetnika i autora iz cijelog svijeta i mladih talenata koji predstavljaju svijetlu kulturno-umjetničku budućnost u ovom dijelu Europe se ispunila.

Uz podršku vrhunskih profesionalaca iz raznih područja kulture i kulturnog menadžmenta, pokrenut je Ponta Lopud, festival koji promovira i slavi film, suvremenu umjetnost, glazbu i gastronomiju, a izrazito pozitivne reakcije struke, starosjedioca, posjetitelja i javnosti, pokazale su potencijal daljnjeg razvoja i obvezale nas da nastavimo raditi na ovom projektu s još većim entuzijazmom, ali i samopouzdanjem.

Osim što su drugo festivalsko izdanje svojim sudjelovanjem uveličali neki od najetabliranijih filmskih umjetnika kao što su Frances McDormand i Joel Coen, neki od predavača poput Pawela Pawlikowskog i Michela Franca, svojim su povratkom na Lopud potvrdili vrijednost i važnost ovakvih projekata.

Želja nam je iz godine u godinu buditi nove ideje, pomicati kreativne granice mladih talenata i stvarati potpuno nove projekte koje nestrpljivo čeka publika širom svijeta.

Kako bismo zajedno stvorili aktivnu zajednicu i doprinijeli kvaliteti i dugoročnosti umjetničkih događanja na otoku čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas u članstvo „Ponta Lopud Kluba“.

Nadamo se da ćete prepoznati potencijal našeg projekta i sudjelovati u njegovu daljnjem razvoju. Ako ste u mogućnosti podržati Pontu Lopud svojom donacijom, pripremili smo nekoliko kategorija. Odaberite onu koja Vam najviše odgovara i nastavimo zajednički graditi kreativnu i sadržajnu budućnost našeg Lopuda.

Sve donacije transparentno se ulažu isključivo u realizaciju programa Ponte Lopud i iste će biti prezentirane u izvješćima članovima PL Kluba, sponzorima i ostalim ciljanim javnostima.

Podržite nas u zajedničkom stvaranju najljepše kulturne priče na otoku Lopudu!